Stihl FS 491 C-EM benzinmotoros kasza

51.6 cm3, 2.4 kW/3.3 LE, 9.3 kg, STIHL ErgoStart, M-Tronic motorvezérlés

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl professzionális benzinmotoros kaszák

Leírás

Nagy teljesítményű fűkasza.
 
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 2,4 kW / 3,3 LE
Lökettérfogat: 51,6 cm3
Teljes hossz 4): 180 cm
Tömeg 1): 9,3 kg
Hangnyomásszint fém vágóeszközzel 2): 101 dB(A)
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel 2): 101 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal, fém vágóeszközzel 3): 3,4 m/s2
Rezgésgyorsulás, bal oldal, műanyag vágóeszközzel 3): 3,2 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, fém vágóeszközzel 3): 2,8 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, műanyag vágóeszközzel 3): 2,8 m/s2
 
1) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül.
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB (A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2m/s2
4) Vágóeszközzel.
 
 
Felszereltség:
  • STIHL négypontos antivibrációs rendszer: a STIHL motoros kaszáknál különböző rezgéscsillapító elemek gondoskodnak az erőkímélő és kényelmes munkavégzésről. A négy ponton elhelyezett rezgéscsillapító elemek jelentősen csökkentik a gép kezelőjét érő káros rezgéseket.
  • STIHL ErgoStart (E): az indítás most még könnyebbé válik: az új STIHL ErgoStart-nál a forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezett plusz rugó van beépítve. Ez az indításkor a hengerben fellépő kompresszió segítségével húzódik fel. Amennyiben a rugóban összegyűlt erő nagyobb, mint a kompresszió, a forgattyústengely átfordul, és a motor beindul. A használó a gépet kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül indíthatja be.
  • Többfunkciós fogantyú: a többfunkciós fogantyút motoros fűszegélynyíróknál, motoros kaszáknál és sövénynyíróknál használjuk. A motor működtetéséhez szükséges összes kezelőelem a fogantyún található. A kezelés egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad. A többfunkciós vezérlő a fogantyúba van beépítve.
  • Kétkaros fogantyú: a kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb területek nyírási munkáihoz a kétkaros fogantyú optimális választást jelent.
  • Szerszám nélküli fogantyú-beállítás: az ergonomikus kialakítású fogantyút szerszám nélkül állíthatjuk be a felhasználó egyedi igényeihez.
  • STIHL 2-MIX motor: az új STIHL 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag-megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.
  • STIHL M-Tronic: a teljesen elektronikus motorirányítás minden üzemállapotban szabályozza a gyújtás időpontját és az üzemanyag adagolását, méghozzá a külső körülmények, pl. a hőmérséklet, a tengerszint feletti magasság és az üzemanyag minőségének figyelembevételével. A motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.
  • Egyszerű indítás.
  • Leállító gomb: a leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad. A motor mindig indításra kész.
  • ADVANCE heveder.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
balajtigepshop.hu
HiKoki termékek
Hegesztőgépek